سفارش تبلیغ
صبا ویژن

نکاتی که برای خرید اینترنتی باید رعایت کنید

How to Shop for Clothes Online

1. اندازه‌هایتان را داشته باشید

تا اینجا همه‌ی ما متوجه شده‌ایم که سایزها باتوجه به برندها و حتی سری‌های تولید باهم تفاوت دارند. این اشکال در مغازه‌ها با یک پرو ساده‌ مشخص می‌شود، اما هنگام خرید اینترنتی لباس این امکان برای شما فراهم نیست. به‌همین‌دلیل لازم است با متر نواری دور قفسه‌ی سینه، کمر، باسن و قد شلوارتان را اندازه بگیرید. اگر نمی‌دانید چطور این اندازه‌ها را به‌دست بیاورید، به خیاط مراجعه کنید یا از دستورالعمل‌های استاندارد موجود کمک بگیرید.

2. جدول سایزها را بررسی کنید

پیش از گشت‌وگذار مجازی میان لباس‌ها، با تطبیق اندازه‌هایی که از خودتان به‌دست آورده‌اید با جدول سایزبندی لباس‌های سایت، سایز لباسی را که قرار است سفارش بدهید پیدا کنید. اگر از سایتی خرید می‌کنید که برندهای متنوعی دارد، برای یافتن سایز مناسب‌تان در هر برند باید بررسی بیشتری انجام دهید.

 

ایده‌ی بدی نیست که نگاهی گذرا به جدول سایز در وبسایت تولید‌کننده‌ی لباس بیندازید. زیرا جدول‌های موجود در فروشگاه‌های اینترنتی معمولا راهنماهایی عمومی‌تر هستند که برای هرچه در آن سایت عرضه می‌شود کاربرد دارند. بنابراین ممکن است جدول سایز موجود در سایت به شما بگوید که باید سایز 8 را انتخاب کنید، اما جدول شرکت تولید‌کننده‌ی لباس سایز 10 را به شما پیشنهاد کند. نکته‌ی دیگری که شاید بخواهید آن را درنظر بگیرید، اندازه‌های لباس بر تن مدل است. قد یک مدل گاهی می‌تواند به شما ایده‌ای درباره‌ی بلندی یا کوتاهی یک لباس بدهد.

3. نظرات خریداران دیگر را مرور کنید

نظرات کاربران اطلاعات بسیار ارزشمندی است، چراکه درباره‌ی لباس مدنظرتان دیدگاهی واقعی به شما ارائه می‌دهد. به‌دنبال نظراتی باشید که مرتبط با سایز، تن‌خور و کیفیت جنس لباس است تا متوجه میزان تطابق لباس با سایزتان بشوید؛ با توجه به نظرات، ممکن است لازم باشد که شما سایز بزرگ‌تر یا کوچک‌تری را انتخاب کنید. درحالی‌که ممکن است در عکس‌ها لباس تن‌خور خوبی داشته باشد، اما در نهایت احتمال دارد در قسمت سینه تنگ و به‌شکل ناجوری در قسمت لگن گشاد باشد، یا ترکیب نامتناسب دیگری داشته باشد.

 

4. جنس لباس را بررسی کنید

حسی که جنس لباس به شما می‌دهد درست به‌اندازه‌ی سایز آن اهمیت دارد. هیچ کابوسی بدتر از این نیست که بعد از ماه‌ها چشم دوختن به یک لباس، وقتی آن را لمس کنید ببینید جنسی شبیه به سنباده دارد. ازآنجاکه در خرید اینترنتی لباس نمی‌توانید پارچه‌‌ی آن را لمس کنید، و اغلب نمی‌توان تنها با نگاه کردن به عکس لباس متوجه‌ی جنس آن شد، بهتر است خودتان را با انواع جنس پارچه آشنا کنید. کمد لباس‌تان را برای یافتن جنسی از پارچه که بیش از همه آن را دوست دارید و جنسی که موجب خارش پوست شما می‌شود یا احساس خفگی یا ناراحتی به شما می‌دهد بررسی کنید. از ترکیب سازنده‌ی پارچه‌ی این لباس‌ها یادداشت بردارید و از آن به‌عنوان منبعی برای خرید اینترنتی لباس استفاده کنید. اگر مطلع باشید که از جنس پارچه‌ی پلی‌استری متنفرید سخت نیست که تاپ صد در صد از جنس پلی‌استر را فراموش کنید.

5. لباس را در نمایش‌های مد ببینید

عکس‌های لباس ممکن است اطلاعات درستی به شما ندهند، پس اگر امکان دیدن لباس بر تن یک مدل در حال حرکت را داشتید، اصلا آن را از دست ندهید. می‌توانید ویدئوی مراسم نمایش لباس را در اینترنت جست‌وجو کنید.

6. منعطف باشید

این نکته را از یاد نبرید، رنگی که از لباس در صفحه‌ی نمایش می‌بینید ممکن است متفاوت با زمانی باشد که لباس را در دست دارید. حتی رنگ یک مدل لباس ممکن است از یک سری تولید تا سری بعدی تغییر داشته باشد. با‌اینکه باید آماده باشید تا اندکی تفاوت در ته‌رنگ لباسی که به دست‌تان رسیده با عکسش را بپذیرید، درعین‌حال، اگر می‌بینید رنگ لباس حتی با انتظارات تعدیل‌شده‌‌تان هماهنگ نیست (مثلا لباس آجری رنگ به رنگ فسفری به شما تحویل شده است)، حتما آن را پس بدهید.